Saltar apartados

MARGARITA PATO ESTEBAN

 

 

 

MARGARITA PATO ESTEBAN
PROFESSORA ASSOCIADA DEPT. ORGANITZACIÓ d'EMPRESES

 

 

 

 

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

Llicenciada en Dret, Diplomada en l'Escola de Pràctica Jurídica i Master en Gestió de RRHH.

Ha realitzat diversos cursos sobre direcció i gestió de recursos humans, coaching, gestió de qualitat i habilitats directives.

La seua trajectòria professional en l'àrea de recursos humans va començar en 1991 en l'empresa alacantina de brioixeria industrial, Delafrío, S.A, com a responsable del departament. En l'actualitat ostenta el càrrec de Directora de RRHH en Productes Damel, S.L., situada a Crevillent (Alacant) dedicada a la fabricació de dolços, llaminadures i caramels (palotes, pectol, xiclet cheiw).

Així mateix, des de 1995 és professora associada al Departament d'Organització d'empreses de la Universitat d'Alacant i professora del Master de RRHH. Ha impartit diferents ponències, conferències i xarrades sobre habilitats directives i recursos humans.

Entre les eines i projectes desenvolupats al llarg de la seua vida laboral estan la implantació de plans d'acolliment i comunicació, el disseny, elaboració i engegada de plans de formació, avaluació de l'acompliment i plans de carrera, projectes d'outsurcing, negociació de convenis tant provincials com a d'empresa, desenvolupament i implantació de sistemes variables de retribució, projectes de voluntariat corporatiu, etc.

Les seues competències més destacades són el lideratge, la comunicació i l'entusiasme.

Departament d'Organització d'Empreses


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464